Tour de France 2016 Xbox one

9,99

Model:
Tour de France 2016 Xbox one

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Ga op in deze mooie uitdaging en ontdek de adrenaline en de sensatie van de grootste kampioenen in de wielersport! Selecteer één van de officiële ploegen, die in juli deelneemt aan de Ronde van Frankrijk, en tref je voorbereidingen voor een prachtige Tour de France 2016. Daarin weer een flink aantal mooie uitdagingen. Van het bekende 'Grand Départ' aan de voet van de Mont Saint-Michel, de zware strijd in de etappes over de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, het duel tussen de beste klimgeiten op de mythische hellingen van de Mont Ventoux en de Mont Blanc tot de opwinding van de grote finale op de Champs Elysées.

Bestuur je inspanningen op de meest effeciënte wijze, selecteer de beste trajecten en voer de beste racestrategieën uit met je teamgenoten om de uitgesproken doelen van je ploegleider en sponsors te verwezenlijken.

In de single player of de multiplayer op hetzelfde scherm, kun je aanvallen, je trui verdedigen, het tempo van het peloton bepalen en rijders op elk gewenst moment veranderen. Alles is mogelijk in Tour de France 2016!

De 2016-editie kent diverse nieuwe functies:
- Een nog meer realistische Tour: verbeterde graphics, renners met verschillende lichaamsbouw, een soundscape die nog meer spannende pelotonactie verzekert, nieuwe achtergronden en instellingen die de etappes en sferen langs de route van de Tour 2016 nog beter weergeven.
- Een uitgebreide Challenge mode: je kunt nu concurreren met een vriend in splitscreen en ook een 'ghost'renner toevoegen in de Challengemode van uw vorige afdalingen. Tot slot kunt u nu het klassement online bekijken om deze met iedereen op de wereld te vergelijken.
- Nieuw gamemateriaal: de overbrengverhouding en feed zijn nu beter
toegankelijk, daardoor worden de teamdoelstellingen beter afgestemd op de samenstelling van uw team en de volgende etappe, een nieuw sponsorsysteem maakt zijn debuut in de Pro Team-modus, het gedrag en de reacties van de teamgenoten zijn vernieuwd en nog veel meer!
- Meer competities: de Tryptique Tour en het Circuit des Grimpeurs
(Het klimmerscircuit) zijn nu speelbaar in de Tour en MY Tour modes
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder