THQ Red Faction: Guerrilla PS3

5,99

Model:
THQ Red Faction: Guerrilla PS3

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Red Faction: Guerrilla is, in tegenstelling tot het eerste deel uit de serie, niet langer een first-person-shooter, en heeft een derde persoonperspectief. Red Faction: Guerrilla speelt zich vijftig jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Je bent wederom op Mars. Het is de bedoeling dat je het samen met de aardse mijnwerkers tegen de heersende onderdrukkers opneemt.

Red Faction: Guerrilla biedt veel vrijheid. Het destructieve element van de Red Faction games is ook in dit deel beter dan ooit; werkelijk alles kan kapot. Je kunt de gebouwen waarin de vijand zich verschanst letterlijk steen voor steen afbreken. Verder is er een nieuw coversysteem om het betere sluipwerk te verzorgen. Je bent namelijk als guerrillastrijder in de minderheid, en zult dus niet altijd frontaal voor de aanval kunnen kiezen. Het centrale punt in deze game ligt echter bij de mogelijkheid om alles kapot te maken. Je kunt gebouwen laten instorten door bijvoorbeeld de steunpilaren weg te slaan, of door een bom te plaatsen. Stuk voor stuk zal het gebouw instorten, en dat is werkelijk een lust voor het oog!

In Red Faction: Guerilla voeg jij je bij het verzet op Mars. Ben jij de nieuwe allesvernietigende held van de planeet en kan jij de slaven bevrijden? Veel plezier met het slopen!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder