Navy Seals

8,99

Model:
Navy Seals

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De Navy Seals zijn getraind om geruisloos toe te slaan. Hun naam is afgeleid uit de mogelijkheden om te kunnen opereren op zee, in de lucht en op het land. Hun motto luidt: 'Show no mercy, expect none in return.' Nog nooit heeft een Seal zich overgegeven, zichgevangen laten nemen of achter gelaten door zijn kameraden. Deze krachtige, dodelijke commandotroepen reizen de hele wereld af, voor hun zware trainingen of gevaarlijke operaties.

The Silent Option (Emmy Award Winner)
Vecht mee met de mysterieuze, geheime strijders op hun onconventio-nele missies. Een indrukwekkend verslag van Seals in actie op het terrein waar zij zich het meest thuis voelen. Voorzien van de meest geavanceerde wapens en technologische hoogstandjes zoals, hoge snel-heidsboten, geheime vliegtuigen, woestijnvoertuigen en mini onder-zeeërs, beschermen zij de burgers tegen terroristen en andere gevaren voor de staat.

In Harm's Way:
Strijd en oorlog veranderen door de jaren heen. De Navy Seals moeten zich continu aanpassen. Het ene moment bevechten zij terroristen in het centrum van een grote stad, dan weer ontmantelen zij drugslaboratoria in het hart van de Amazone Jungle of gebruiken zij 'High-speed Mark 5 Pistol' boten om op een rotsige kust te kunnen aanvallen. De Seals worden steeds weer uitgerust met nieuwe technieken en wapens om adequaat te kunnen reageren op potentiele gevaren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: