Super Mario Icon Lamp

29,99

Model:
Super Mario Icon Lamp

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Deze Super Mario Icon Lamp is het perfecte cadeau voor een Mario-fan of iedereen die van gamen houdt. Verzamelaars van authentieke Super Mario-memorabilia zullen deze toevoeging ook in hun collectie verwelkomen. De vraagblokvormige lamp zit bovenop een rode ronde voet, compleet met een prachtige blauwe strook versierd met iconen uit de wereld van Super Mario.

Deze zeer gedetailleerde lamp is met minutieuze details vervaardigd en blijft trouw aan de wereld van Super Mario. Het beschikt over 3 helderheidsinstellingen en een automatische uitschakelfunctie van het nachtlampje na 20 minuten. Deze lamp kan worden gevoed door 3x AA-batterijen (batterijen niet inbegrepen) en zou een geweldig middelpunt zijn op elk nachtkastje.

Gestileerd rond het beroemde vragenblok dat items zoals Super Mushrooms in de games toekent, voelt het alsof je in een van de niveaus zelf valt wanneer je 's nachts in slaap valt. Toon je liefde voor dit symbolische Nintendo-personage met deze geweldige lamp die er geweldig uitziet in elke slaapkamer, speelkamer of mancave.

GEWELDIG DETAIL: Deze zeer gedetailleerde lamp is gemaakt met minutieuze details en blijft trouw aan de wereld van Super Mario. De vraagblokvormige lamp zit bovenop een rode ronde voet, compleet met een prachtige blauwe strook versierd met iconen uit de wereld van Super Mario.

VERZAMELBAAR CADEAU: Deze Super Mario Icon Lamp is het perfecte cadeau voor een Mario-fan of iedereen die van gamen houdt. Verzamelaars van authentieke Mario-memorabilia zullen deze toevoeging ook in hun collectie verwelkomen. Wordt geleverd in een versierde geschenkdoos.

OFFICILE MERCHANDISE: Perfect cadeau voor alle Super Mario-fans, uitstekende kwaliteit, deze Super Mario Icon Lamp is officieel gelicentieerd en goedgekeurd door Nintendo.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder