Officiële Playstation 1 Wekkerradio met Projectie

39,99

Model:
Officiële Playstation 1 Wekkerradio met Projectie

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Met deze opvallende wekker ga je mensen voor de gek houden, want zeg nou zelf, is het niet nét een ouderwetse PlayStation 1? En dat is niet zo gek, want dit stoere exemplaar is een officieel gelicenseerd PlayStation product. Word jij binnenkort wakker met behulp van deze unieke PlayStation wekker?

Van buiten mag hij er dan uitzien als het eerste model PlayStation, van binnen is het toch echt een wekker. En wat voor eentje!

PlayStation wekker met 3 buzzer-geluiden
De PlayStation wekker kan je wakker maken met één van de drie ingebouwde buzzer-geluiden. De knoppen van dit exemplaar zijn lekker groot, waardoor je die snooze-knop zonder moeite weet te vinden. Wil je doordeweeks op een andere tijd wakker worden dan in het weekend? Deze wekker beschikt over een dual alarm functie. Dit houdt in dat je niet één, maar twee verschillende wektijden kunt instellen. Handig, zo want zo vergeet je in het weekend niet je wekker te zetten!

Drie dimstanden én projectie
Met z’n stoere design is deze officieel door PlayStation gelicenseerde wekker een aanwinst voor iedere slaapkamer. Het informatie display is verlicht zodat de tijd goed af te lezen is. Maar als je liever een iets donkerdere slaapkamer hebt, kun je de verlichting dimmen tot 30% of helemaal uit zetten (0%). Voor de echte PlayStation fans heeft deze wekker nog een bijzondere functie. Dankzij de twee bijgevoegde cartridges heb je namelijk de mogelijkheid om het Sony logo op je muur te projecteren!

Slapen zonder zorgen
Het kan ontzettend vervelend zijn als je wekker niet afgaat ‘s ochtends. Gelukkig werkt dit apparaat op netstroom, dus je hoeft niet bang te zijn dat de batterij van je wekker het midden in de nacht begeeft. De kabel is meegeleverd bij de wekker.

Wil je elke dag wakker worden met behulp van een unieke wekker? Dan is dit, officieel door PlayStation gelicenseerde exemplaar de perfecte keuze voor jou.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder