Mario + Rabbids Kingdom Battle Switch

22,50

Model:
Mario + Rabbids

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Mario Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachtse ontmoeting tussen = Mario en de ondeugende en chaotische Rabbids.

Hun missie
het Paddestoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze vortex. Hiervoor moeten Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi en de Rabbids als een team samenwerken en uit hun verschillen, kracht putten. Help deze acht helden met het ontdekken van een nieuwe wereld die verdraaid is door de ondeugende Rabbids, gevuld met geheimen en verwijzingen naar klassieke Mario games! Versla onvoorspelbare vijanden in dynamische turn-based gevechten en coöp-uitdagingen, en los onderweg puzzels op. Ontdek een feel-good en modern avontuur exclusief ontworpen voor Nintendo Switch™, overal, altijd en met iedereen speelbaar.

Kenmerken

Een episch avontuur met acht helden
Begin een episch avontuur met je helden-team om je vrienden te bevrijden en het Paddestoelenrijk te herstellen!

  • Mario, Luigi, Peach en Yoshi zullen met vier Rabbids helden samenwerken, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid: opschepperige Rabbid Mario, angstige Rabbid Luigi, brutale Rabbid Peach en knotsgekke Rabbid Yoshi.
  • Verken vier unieke werelden gevuld met schatkisten en geheimen, los puzzels op en versla onvoorspelbare vijanden op het slagveld.

Een gek en tactisch avontuur

  • Mario en zijn vrienden maken gebruik van nooit eerder vertoonde wapens om vijanden strategisch uit te schakelen. Met een arsenaal van meer dan 250 wapens met unieke statistieken, kiezen spelers hoe ze elk van hun acht helden uitrusten.
  • Turn-based gameplay geeft spelers de mogelijkheid hun tijd te nemen om hun helden te positioneren en hun acties uit te voeren.
  • In aanvullende coöp-uitdagingen werken spelers samen met een vriend in de lokale multiplayer. Hier spelen ze op drie verschillende moeilijkheidsgraden. Deel de Joy-Con™controllers of maak gebruik van je Nintendo Switch™ Pro Controllers.

Een gloednieuwe Mario-ervaring

  • Ontdek het Paddestoelenrijk zoals nooit tevoren – verdraaid door de ondeugende Rabbids!
  • Ervaar een feel-good avontuur gevuld met humor, epische muziek, levendige animaties en kleurrijke visuals, allemaal aangedreven door de Snowdrop™ engine.
Ontworpen voor de Nintendo Switch
  • Een game die even aantrekkelijk is in handheld modus als op je tv-scherm.
  • Speel altijd en overal, dankzij de korte game sessies.
  • Speel nieuwe in-game features vrij met je amiibo™ figurines.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder