Call Of Duty 3 PS2

5,99

Model:
Call Of Duty 3 PS2

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Call Of Duty 3 is intenser dan ooit, omdat de speler nog nooit zo dicht met zijn neus op de strijd heeft gestaan. Het draait allemaal om de Normandy Breakout, de historische campagne die de bevrijding van Parijs mogelijk maakte, en die de geallieerden een stap dichter bij Berlijn bracht. Dankzij het naadloos aansluitende verhaal biedt Call Of Duty 3 de spanning van een niet aflatend gevecht. Spelers kruipen in de huid van vier gewone geallieerde soldaten: een Amerikaan, een Brit, een Canadees en een Pool. Zij banen zich een weg door een authentiek en levensecht oorlogsgebied dat zijn weerga niet heeft. Door de next-gen graphics, de gedetailleerde personages en de explosieve actie staat Call Of Duty 3 garant voor een haast filmische oorlogservaring. Kenmerken

 • De kracht van de volgende generatie
  Call Of Duty 3 is speciaal ontworpen voor de volgende generatie consoles. Door zijn geavanceerde graphics, de nieuwe physics engine, de uitgebreide omgevingen en de gedetailleerde animaties is Call Of Duty 3 levensechter dan ooit tevoren.

 • Gevechtshandelingen
  Door de compleet vernieuwde gevechtstechnieken kunnen spelers man tegen man vechten, explosieven in elkaar knutselen en valstrikken onschadelijk maken. Door het gebruik van handige en snelle reflexen is een groot aantal uitdagingen op het slagveld op te lossen.

 • Meerdere missie-paden
  Val je tegenstanders in de flank aan of storm recht op ze af. Door het next-generation levelontwerp kun je uit verschillende aanvalsroutes kiezen en bepaal je zelf hoe je de vijand te lijf gaat. Elk missiepad vraagt om een andere tactiek, van sluipschieten tot een frontale aanvallen.

 • Nergens veilig
  Vernietig de schuilplaatsen van je tegenstanders dankzij de geavanceerde omgevings-physics en laat je ze in het open veld belanden. Maar wees voorzichtig, de vijand doet hetzelfde bij jou.

 • Multiplayergevechten in teams, met voertuigen
  Door een combinatie van gewapende en teamgevechten ontstaat een ongeëvenaarde diepte en afwisseling. Maximaal 24 spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen, waarbij je kunt kiezen tussen singleplay of splitscreen. Kruip in de huid van een infanterist of bestuur voertuigen met meerdere inzittenden, zoals tanks, jeeps en motoren met zijspan. Dit alles zorgt (samen met de diverse soldatenklassen en de daarbijbehorende specifieke vaardigheden en het rangensysteem in Call Of Duty 3) voor unieke, gevarieerde teamgevechten.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder